黄梅教研网
湖北省黄冈市黄梅县教育科学研究所官方网站
您现在的位置:首页 > 试卷中心 > 英语试卷 > 高中英语

完形填空精选30篇 黄梅国际育才高中 陈水清

 
编辑: 周巧云 发布时间: 2014-03-27 16:32:11
文件类型: 运行环境: Word
文件大小: MB 下载次数: 19
下载地址 [ 下载地址1 ]
试卷简介:
完形填空精选30篇
黄梅国际育才高中 陈水清

完形填空(1)(2009湖北高考)
阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C、D)中, 选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
There was a very special teacher who made a far –reaching difference in my life
Fall, 1959, the first day of class at Bethesda Chevy Chase High School was about begin .“Who”,I asked a senior , “is Mrs. McNamara, my 10th grade English teacher?” He just __31 and said something about my being in __32__Soon ,I understood what he meant. Mrs. McNamara had a pattern of ___33___that she repeated again and again. We would have a literature reading task for_34__. The next day, when we came to class, there would be two or three topics on the blackboard ____35____ to the homework reading. We were_____36__to write an in –class essay about one of the topics. The following day, she would ___37__thd corrected and graded essays and each person would be called ___38__ to stand in front of the class and to _____39____ his\her essay. The class were required to criticize(评论)that essay, ___40__the grade of everyone in class would be reduced
The first time that I_41__her read–write–criticize method, I had not __42 to do the homework and had written something without knowing what it meant. _____43___the extreme embarrassment I suffered, standing before my classmates, _____44____myself. No one laughed at me, no one would be ___45____enough, or foolish enough, to do that in Mrs. McNamara’s class. The embarrassment came from ___46_____and along with it came a strong ____47____not to let it happen again
Mrs. McNamara kept all of our written work in files; it was easy to see the ____48____in writing that had occurred. What was not so easy to see was the inner transformation that had taken place, at least for me. What Mrs. McNamar______49_____me to do was to see myself as others see me and, having done that, I could improve myself. And I _____50__. Thank you, Mrs. McNamara.
31. A. nodded B. laughed C. apologized D. shouted
32. A. trouble B. sorrow C danger D. anger
33. A. behaviour B. evaluation C. activity D. thought
34. A .review B. performance C. practice D. homework
35. A. added B. related C. contributed D. compared
36. A. expected B. persuaded C. allowed D. advised
37. A. collect B. return C. send D. receive
38. A. on purpose B. at first C. by chance D. in turn
39. A. talk through B. hand over C. read out D. show off
40. A. so B. and C. but D. or
41. A. tried B. adopted C. examined D. experienced
42. A. undertaken B. attempted C. bothered D. hesitated
43. A. Remember B. Predict C. Bear D. Imagine
44. A. playing jokes on B. making a fool of C. setting a trap for D. taking advantage of
45. A. brave B. careless C. proud D. selfish
46. A. above B. within C. behind D. below
47. A. tendency B. preference C. determination D. sense
48. A. improvements B. pains C. difficulties D. advantages
49. A. trusted B. invited C. forced D. permitted
50. A. did B. could C. had D. would
答案: 31.B 32.A 33.C 34.D 35.B 36.A 37.B 38.D 39.C 40.D
41.D 42.C 43.D 44.B 45.A 46.B 47.C 48.A 49.C 50.A
完形填空(2)(2010湖北高考)
The passengers on the bus watched with sympathy as Susan made her way carefully up the steps. She paid the driver and then, using her hands to 31 the seats, settled in one of them.
It had been a year since Susan became blind. As the result of an accident she was suddenly thrown into a world of 32 . Susan’s husband Mark watched her 33 into hopelessness and he was 34 to use every possible means to help his wife.
Finally, Susan felt ready to 35 to her job, but how would she get there? She used to take the bus, but she was now too 36 to get around the city by herself. Mark 37 to ride the bus with Susan each morning and evening 38 she could manage it by herself.
For two weeks, Mark 39 Susan to and from work each day. He taught her how to rely on her other 40 , specifically her hearing, to determine where she was and how to adapt to her new 41 .
At last, Susan decided that she was ready to try the trip 42 . Monday morning arrived. Before she left, she hugged her husband 43 , her eyes filled with tears of gratitude(感激).She said good-bye and, for the first time, they went their 44 ways. Each day went perfectly, and a wild excitement 45 Susan. She was doing it!
On Friday morning, Susan took the bus to work 46 . As she was getting off the bus, the driver said, “Miss, I sure 47 you.” Curious, Susan asked the driver 48 .
“You know ,every morning for the __49_week,a fine-looking gentleman in a military uniform has been standing across the corner watching you until you enter your office building safely,” the bus driver said.
Tears of happiness poured down Susan’s cheeks. She was so lucky for he had given her a gift more powerful than_50_,That is the gift of love that can bring light where there is darkness.
31.A. touch B.grab C.count D.feel
32.A.weakness B. sickness C.darkness D.sadness
33.A.run B.sink C.jump D.step
34.A.inspired B.determined C.honored D.pleased
35.A.return B.adjust C.contribute D.stick
36.A.dred B.astonished C.depressed D.frightened
37.A.volunteered B.attempted C.continued D.struggled
38.A.when B.as C.until D.after
39.A.drove B.direted C.accompanied D.sent
40.A.feeling B.organs C.skills D.senses
41.A.position B.environment C.status D.role
42.A.on her own B.in person C.to her benefit D.on foot
43.A.politely B.calmly C.briefly D.tightly
44.A.opposite B.separate C.fixed D.lonely
45.A.took charge of B.took place of C.took advantage of D.took hold of
46.A.as usual B.as a rule C.as well D.as a consequence
47.A.respect B.evry C.know D.support
48.A.what B.how C. why D.who
49.A.past B.same C.first D.next
50.A.courage B.will C.sight D.wisdom
答案:31.D 32.C 33.B 34. B 35.A 36.D 37.A 38.C 39.C 40.D
41.B 42.A 43.D 44.B 45.D 46.A 47.B 48.C 49.A 50.C
完形填空(3)(2011湖北高考)
The young woman entered the pool where an injured dolphin(海豚) was swimming.Despite her fear, she felt strong wearing her new leg.
In her second grade.Maja 31 her cousin.Jasmina.After Jasmina’s death.Maja swore she would honor the little girl by 32 with a dolphin, an animal that both girls 33 .” Jasmina never got the chance to do it.” says Maja, now32, “so I 34 that someday I’d do it for her.”
In high school, Maja was 35 about sports.She even planned to become an athlete. 36 , in 1993, during the civil war in her home country, a bomb 37 her left leg.
After two years’ 38 in the U.S., Maja received her first artificial (人造的)leg, but 39 it didn’t fit well, walking for Maja was very painful 40 , she managed to graduate from a local high school.Then after receiving a 41 from Saint Francis University, she got a job at an insurance firm and 42 started her own company.
To relax, Maja 43 often watch the dolphins play at an aquarium(水族馆)near her home.A young dolphin, Winter, who had lost its tail, caught her 44 . One day, Maja happened to see trainers 45 Winter with a high-teeh tail.When they were done.Winter swam freely in the water.Maja was 46 .She managed to find the inventors of Winter’s tail.Within ten days, she had a new leg which freed her of the 47 that had troubled her for almost 16years.
Now Maja was ready to keep her 48 .She went to the aquarium.Lowered herself into the pool and held out a hand to Winter, who approached 49 , then swam away.After a few minutes, the dolphin let Maja 50 its back. Finally, the two began to swim around the pool together.
31.A.lost B.visited C.rescued D.left
32.A.talking B.living C.swimming D.surfing
33.A.adored B.adopted C.possessed D.purchased
34.A.pretended B.decided C.perfected D.agreed
35.A.positive B.enthusiastic C.particular D.curious
36.A.Undoubtedly B.Surprisingly C.Strangely D.Unfortunately
37.A.took away B.took over C.cut down D.cut out
38.A.study B.operation C.treatment D.experiment
39.A.until B.because C.although D.if
40.A.Otherwise B.Therefore C.Besides D.However
41.A.scholarships B.degree C.prize D.notice
42.A.gradually B.actually C.eventually D.naturally
43.A.might B.should C.could D.would
44.A.eye B.leg C.nose D.hand
45.A.decorating B.guiding C.marking D.fitting
46.A.inspired B.puzzled C.shocked D.amused
47.A.worry B.sadness C.pain D.fear
48.A.appointment B.promise C.record D.habit
49.A.blindly B.angrily C.gratefully D.cautiously
50.A.strike B.cover C.touch D.wipe
答案:31—35 ACABB 36—40 DACBD 41—45 BCDAD 46—50 ACBDC
完形填空(4)(2012湖北高考)
I tend to accept any idea put forward by experts on TV. One day, a sociologist proposed that the 31 society has been consuming modem humans little by little. For fear that I would become a victim of the consumer society.l 32 hurried to a bicycle shop in my neighborhood. 33 the shopkeeper Mr-'Johnson was Sclling me the bicycle, he said, "This is the best thing you 34 have done. Life ha become hopelessly 35 _. A bicycle is simple, and it brings to you things fresh air, sunshinc and cxcrcisc."Happy as a child, I got on the bicycle an headed out onto the streets. After some time, I 37_ at the other end of the town.I was 38 that this simple vehicle could let me 39 long distances in a fairl short time. But how 40 did I really go? Since I hated to be 41 , I went back to Mr. Johnson and asked him to 42 an odometer (里程表) on my bicycle. He agreed, but 43 . "An odometer without aspeedometer (速度计) is like a 44 without a knife." I admitted he was right and in a few minutes, the two devices (装置) were 45 to the handlebars of my bicycle. "What about a home" he then asked. "Look, this hom is no Iarger than a matchbox and has many 46 ." Attracted by these functions, I bought the hom.
"You can't leave the back part 47 ," noted Mr. Johnson. He fixed a metal box with buttons 48 the seat, and said, "Is there anything better than this oven when you fee 49 on your way? I can give you a special discount." I was not strong enough to 50 the offer.
"I congratulate you once more; this is the best thing you could have done," said
Mr. Johnson in the end.
31 .A. adult B. human C. consumcr D.bachclor
31 .A. adult B. human C. consumcr D.bachclor
33. A.Although B.Because C. As D. Unless
34. A. would B. should C. must D. could
35. A. boring B. complicated C. stressful D. tough
36.A.natural B. mysterious C. complex D. unique
37.A.gave up B.broke down C. calmed down D. ended up
38.A.amazed B. amused C. confused D. concerned
40. A. far B. long C.fast D. deep
41. A. unreliable B. impractical C. unprepared D. Inaccurate
42. A. fix B. Check C. repair D. lay
43. A. swore B. added C. replied D. concluded
44. A. pencil B. fork C. box D. cake
45.A.distributed B. converted C. applicd D. attached
46. A. shapes B. sizes C . functions D. models
47. A. loose B. blank C. Bare D. incomplctc
48. A. beside B. before C. below D. behind
49. A. sick B. hungry C. hot D. thirsty
50. A. consider B. withdraw C. make D. resist
答案:31.C 32.B 33.C 34.D 35.B 36.A 37.D 38.A 39.C 40.A
41.D 42 A 43.B 44.B 45. D 46.C 47.C 48. D 49. B 50. D
完形填空(5)(2013湖北高考)
Zigfried, a little mouse, blew his breath on the frosty window of the farmhouse and rubbed it to see the outside. Still nobody came. Maybe today, he thought 31 . It was only a few days before Christmas and he was watching for a miracle (奇迹).
This farmhouse had been 32 too long. It needed a family. Zigfried’s
33 made a noise. He realized that he hadn’t eaten anything since yesterday. He jumped from the windowsill (窗沿), grabbed a 34 from his home, and went next door to Farmer Mike’s.
Farmer Mike’s house had been a great place for the little mouse 35 the farmer married a wife who had a cat. Zigfried 36 when he thought of it. He looked around cautiously as he 37 into the room where grain was stored and was quite 38 as he filled his bag with wheat. He was turning to leave when suddenly he 39 a hot breath about his ear. His heart beat 40 , and without thinking he started to run and luckily 41 the cat’s paws (爪子).
The next afternoon Zigfried heard some good news: a 42 family would be moving into the farmhouse soon. Zigfried’s granny would arrive on Christmas Eve to
43 with him. He hoped that the family would come before his granny came. Before long, a car came 44 the road leading to the house, with butter sandwiches, cheese and chocolate.
Zigfried’s Christmas miracle did arrive!
The house came 45 the next few days. Zigfried 46 every single hour of them. 47 , the day before Christmas when he was drinking hot chocolate with a 48 smile at the door of his home, he heard the 49 of the children of the family about what they might get for Christmas. What? A cat? The 50 froze on his face; his mouth fell wide open. After a long while, he at last found his voice: “Hey! Whose Christmas miracle is this?”
31. A. carefully B. excitedly C. hopefully D. proudly
32. A. shabby B. noisy C. messy D. empty
33. A. mouth B. nose C. stomach D. throat
34. A. bag B. stick C. bowl D. coat
35. A. although B. until C. whereas D. unless
36. A. leapt B. sniffed C. trembled D. withdrew
37. A. broke B. marched C. paced D. stole
38. A. curious B. nervous C. pitiful D. sensible
39. A. took B. released C. felt D. drew
40. A. strongly B. irregularly C. slowly D. wildly
41. A. escaped B. seized C. rubbed D. scratched
42. A. close B. happy C. new D. young
43. A. celebrate B. communicate C. compete D. compromise
44. A. across B. from C. off D. up
45. A. alive B. loose C. open D. still
46. A. counted B. enjoyed C. missed D. wasted
47. A. However B. Instead C. Moreover D. Therefore
48. A. bitter B. forced C. polite D. satisfied
49. A. introduction B. discussion C. comment D. debate
50. A. blood B. smile C. tear D. Sweat
答案:31. C 32. D 33. C 34. A 35. B 36. C 37. D 38. B 39. C 40. D
41. A 42. C 43. A 44. D 45. A 46. B 47. A 48. D 49. B 50. B
一.记叙文:
完形填空(6)
Learn and Earn
Charlie and Jackie worked together in a whole sale company just after graduation. They were both hard-working.
Several years later, the boss made Jackie sales manager, but Charlie 1 a salesman. One day Charlie could not 2 up with it any more. He handed in his resignation letter(辞职信)to the boss and complained that the boss did not 3 hard-working employees, but only raised those who tried to make him pleased. He thought it was really 4 .
The boss knew that Charlie spared no 5 for the company all these years, but in order to help Charlie to realize the 6 between him and Jackie, the boss asked Charlie to do the 7 . “Go and find out if there is anyone selling watermelons in the market. ”Charlie went, returned and 8 said, “Yes, ”The boss asked, “How much per kg? ”Charlie went to the market again to ask and returned to 9 , “$ 12 per kg. ”
The boss told Charlie that he would ask Jackie the 10 question. Jackie went, returned and said, “Boss, only one person is selling watermelons. $12 per kg, $100 for 10 kg. He has a 11 of 340 melons. On the table are 58 melons, and every melon weighs about 15 kg, bought from the south two 12 ago. They are fresh, red, and of good 13 . ”
Charlie was 14 and he realized the difference between himself and Jackie. He decided not to 15 but to learn from Jackie.
My dear friends, you know, a more 16 person is more observant, thinks more and understands in 17 . For the same matter, he sees several years ahead,  18 you see only tomorrow. The difference between a year and a day is 365 times, so how could you 19 ?
Think: how 20 have you seen ahead in your life? How thoughtful are you?
1. A. made B. became C. remained D. kept
2. A. make B. catch C. keep D. put
3. A. enjoy B. meet C. repay D. value
4. A. usual B. unfair C. strange D. selfless
5. A. rest B. trouble C. effect D. effort
6. A. similarity B. relationship C. difference D. distance
7. A. following B. finding C. shopping D. searching
8. A. still B. again C. even D. only
9. A. offer B. answer C. remind D. repeat
10. A. difficult B. familiar C. same D. simple
11. A. total B. lot C. pile D. number
12. A. days B. months C. years D. minutes
13. A. value B. quality C. service D. shape
14. A. struck B. shocked C. puzzled D. encouraged
15. A. stay B. stop C. sleep D. leave
16. A. important B. intelligent C. successful D. hard-working
17. A. time B. depth C. need D. order
18. A. while B. though C. unless D. when
19. A. see B. think C. know D. win
20. A. fast B. far C. soon D. long
答案:1-5 CDDBD 6-10 CADBC 11-15 AABAD 16-20 CBADB
完形填空(7)
A flock of wild ducks were flying in formation, heading south for the winter. They formed a beautiful V in the sky, and were admired by everyone who saw them from below.
One day, Wally, one of the wild ducks in the formation, spotted something on the ground. It was a barnyard with a flock of _ 31 ducks who lived on the farm. They were waddling around on the ground, quacking merrily and eating _ 32 that was thrown on the ground for them every day. Wally liked what he saw. "It sure would be nice to have some of that corn," he thought to himself. "And all this flying is very tiring. I'd like to just __33 around for a while."
So after thinking it over a while, Wally left the formation of wild ducks, made a sharp __34 , and _ 35 for the barnyard. He landed _ 36 the tame ducks, and began to waddle around and quack _ 37 . He also started eating corn. The formation of wild ducks continued their journey South, but Wally didn't care. "I'll __38 them when they come back North in a few months," he said to himself.
Several months went by and __39 enough, Wally looked up and spotted the flock of wild ducks in formation, heading north. They looked beautiful up there. And Wally was tired of the _40 . It was muddy and _ 41 he waddled, there was nothing but duck doo. "It's time to leave." said Wally.
So Wally _ 42 his wings furiously and tried to get airborne. But he had gained some _ 43_ from all his corn-eating, and he hadn't exercised his wings much either. He finally _ 44 the ground, but he was flying too _ 45 and slammed into the side of the barn. He fell to the ground with a thud and said to himself, "Oh, well, I'll just wait until they fly __46 in a few months. Then I'll rejoin them and become a wild duck again."
When the flock flew overhead once more, Wally again tried to _ 47 himself out of the barnyard. But he simply didn't have the strength. Every winter and every spring, he saw his wild duck friends flying overhead, and they would _ 48 to him. But his attempts to leave were all __49
Eventually Wally no longer paid any attention to the wild ducks flying overhead. He hardly even noticed them. He had _ 50 , become a barnyard duck.
31. A.ugly B. tame C. beautiful D. wild
32. A. food B. grain C. corn D. vegetable
33. A. rest B.walk C. waddle D. fly
34. A. turn B. dive C. land D. circle
35. A.headed B. looked C. left D.hurried
36. A. between B.behind C. among D. within
37. A. merrily B. sadly C.loudly D. eagerly
38. A. see B. recognize C. leave D. rejoin
39. A. strange B. lucky C. sure D. natural
40. A. barnyard B. corn C. waddling D. quacking
41. A. every day B. every time C.nowhere D. everywhere
42. A. flapped B. spread C. removed D. opened
43. A. weight B. skills C. friends D.strength
44. A. got to B. got off C. got up D. got back
45. A. slowly B. fast C. high D. low
46. A. back B. south C. north D. overhead
47. A. rise B. fly C. struggle D. lift
48. A. call out B. come back C. come over D. call back
49. A. in return B. in need C. in vain D. in place
50. A. after all B. above all C. therefore D. however
答案:BCCBA CADCA DAABD BDACA
完形填空(8)
One Sunday, a mother took her son and little daughter to watch a circus. In the 31 of the circus, the little girl, Jenny, fell 32 in her mother’s lap. The brother, Jack, who was six, stayed awake, and 33 the latter half with his mother. When it was over, the mother 34 Jenny in her arms and carried her to the bus station. It was 35 that night, so she took off her scarf and gently 36 Jenny’s head with it.
When they arrived home, the mother 37 carried Jenny into the bedroom and 38 her to sleep. After Jack had changed his clothes, his mother lay down next to him to talk about the evening together. 39 , when the mother asked what he liked most, there was no 40 on his part. She was a little 41 . He used to speak non-stop whenever something exciting happened.
She was 42 that something was wrong: he had been so 43 on the way home and while getting ready for bed. She 44 hearing nothing from him.
Suddenly Jack 45 on his side, facing the wall. She 46 why and got up to see his eyes welling up with tears.
“What is 47 , honey? ”
He turned back. She could sense he was feeling some 48 for the tears although he wiped away the tears right away.
“Mom, if I were cold, would you put your scarf around me, too? ”
Of all the 49 of that special evening out together, the most important for Jack was a little 50 of affection—a momentary, unconscious showing of her love to his little sister.
In relationships, little things matter the most.
31. A. beginning B. middle C. end D. course
32. A. tired B. sick C. asleep D. bored
33. A. waited B. heard C. performed D. enjoyed
34. A. took up B. picked up C. woke up D. held up
35. A. dark B. cloudy C. rainy D. freezing
36. A. covered B. shook C. knocked D. turned
37. A. in time B. once more C. first D. last
38. A. begged B. forced C. put D. encouraged
39. A. Therefore B. Finally C. Instead D. However
40. A. surprise B. response C. pleasure D. impression
41. A. polite B. dishonest C. rude D. disappointed
42. A. satisfied B. convinced C. amazed D. judged
43. A. relaxed B. still C. quiet D. sad
44. A. regretted B. remembered C. forgot D. appreciated
45. A. turned over B. turned up C. took over D. looked over
46. A. realized B. explained C. learned D. wondered
47. A. on B. up C. about D. over
48. A. danger B. time C. embarrassment D. experience
49. A. people B. processes C. performances D. events
50. A. movement B. support C. act D. behavior
答案:31-35BCDBD 36-40ACCDB 41-45DBCBA 46-50DBCDC
完形填空(9)
I always long for romantic moments, like a little girl longing for candies. However, my husband is my complete 31 . His inability to bring romantic moments into our life has made me get tired of our 32 . One day, I finally told him that I wanted a divorce.
“Why? ”he asked,  33 .
  “I am tired; there are no 34 for everything in the world! ”I answered.
  He kept 35 , seeming to be in deep thought, with a lighted cigarette in his hands. Finally he asked, “What can I do to change your 36 ? ”
Looking deep into his eyes I slowly answered, “Let’s say, I want a flower on a mountain cliff but picking the flower will cause your 37 . Will you do it for me? ”
He answered, “I will give you my answer tomorrow. ”
I 38 the next morning, finding a piece of paper on the dining table, which read, “My dear, I would not pick that flower for you, but please allow me to 39 . ”
My feeling of disappointment only 40 , but I continued reading:
“You always leave the 41 keys behind, so I have to save my legs to 42 home to open the door for you. You always like to stay indoors and I 43 that you will feel very lonely, so I have to save my mouth to tell you jokes and stories. You always stare 44 the computer and that will do nothing 45 for your eyes, so I have to save my eyes so that when we grow 46 I can help to clip your nails. Thus, my dear,  47 I am sure that there is someone who loves you more than I do. I could not pick that flower yet, and die. ”
My tears fell on the 48 and I continued reading:
“Now that you have finished reading my answer, if your are 49 , please open the front door for I am standing outside 50 your favorite bread and fresh milk. ”
Love, not words, wins arguments.
31. A. supporter  B. opposite  C. follower  D. advocate
32. A. marriage B. connection C. career D. future
33. A. annoyed B. shocked C. frightened D. amused
34. A. results B. signs C. causes D. reasons
35. A. easy B. normal C. silent D. calm
36. A. habit B. feeling C. attitude D. mind
37. A. death B. injury C. happiness D. trouble
38. A. hurried up B. looked up C. woke up D. went up
39. A. love B. explain C. stay D. change
40. A. arose B. increased C. reduced D. disappeared
41. A. car B. office C. bicycle D. house
42. A. leave B. walk C. rush D. get
43. A. worry B. think C. believe D. remind
44. A. at B. to C. on D. in
45. A. bad B. good C. terrible D. important
46. A. weak B. ill C. old D. close
47. A. unless B. if C. since D. because
48. A. photos B. flowers C. floor D. letter
49. A. hungry B. thirsty C. satisfied D. regretted
50. A. buying B. bringing C. heating D. catching
答案:BABDC DACBB DCAAB CADCB
完形填空(10)
Always Changing
  Mark is leaving, and I’m feeling kind of sad.
You probably don’t know Mark, but you might be lucky enough to 31 someone just like him. He’s been the heart and soul of the office for a couple of years combining 32 professional skills with a sweet and gentle nature.
And now he’s moving on to an exciting new professional 33 . It sounds like it could be the chance of a lifetime, and we’re 34 for him. But that doesn’t make it any easier to say goodbye to him.
Life has a way of 35 these curve balls at us. Just when we start to get comfortable with a person, a place or a situation, something comes along to 36 the recipe.
  Our ability to cope with change 37 to a great degree, our peace, happiness and contentment in life.
But how do we do that? A friend of mine is fond of reminding us that “survivability depends upon 38 ”. And then there’s Chris the California surf-rat, who once told me that the answer to life’s problems can be 39 in four words: go with the flow.
I’m not exactly sure, but I think Chris was saying that life is a series of 40 —both good and bad. No matter how excellent your skill is there will always be life-influencing factors over which you have no 41 . The truly successful person expects the unexpected, and is prepared to 42 adjustments should the need arise—as it almost 43 does.
  That doesn’t mean you don’t keep trying to make all your 44 come true. It just means that when things come up that aren’t 45 in your plan, you work around them—and then you move on.
“Change, indeed, is painful,  46 ever needful, ”said philosopher Thomas Carlyle. “And if memory has its force and worth, so also has 47 . ”
  We’re going to miss Mark. But rather than stay on the 48 of our parting, we’ll focus on our hopes for a brighter future—for him, and for us. And then we’ll go out and 49 everything we can to make that future happen. Until our plans 50 —again.
31. A. know   B. greet   C. imagine    D. recognize
32. A. extra B. good C. correct D. precise
33. A. agreement B. destination C. experience D. opportunity
34. A. pleased B. worried C. anxious D. curious
35. A. watching B. making C. throwing D. giving
36. A. provide B. use C. change D. try
37. A. makes B. determines C. protects D. preserves
38. A. habit B. communication C. belief D. adaptability
39. A. summed up B. held up C. made up D. put up
40. A. Accidents B. records C. events D. problems
41. A. Difference B. control C. power D. trouble
42. A. take B. do C. get D. make
43. A. always B. never C. already D. seldom
44. A. decisions B. promises C. dreams D. solutions
45. A. eventually B. exactly C. immediately D. surprisingly
46. A. yet B. also C. even D. still
47. A. future B. parting C. attempt D. hope
48. A. complaint B. attention C. sadness D. sympathy
49. A. do B. demand C. face D. seize
50. A. change B. happen C. turn D. correct
答案:31-35 ABDAC 36-40 CBDAC 41-45 BDACB 46-50 ADCAA
完形填空(11)
I stood up from the bench. Then I 31 my army uniform, while studying the crowd of people 32 their way through Grand Central Station. I was looking for the girl whose heart I knew, but whose 33 I didn't, the girl with the rose.
My interest in her had begun thirteen months 34 in a Florida library. Taking a book off the 35 , I found myself intrigued (着迷的),not with the words of the book, 36 with the notes pencilled in the margin(页边空白). The soft 37 reflected a thoughtful soul and insightful (有洞察力的)mind. In the front of the 38 , I discovered the previous owner's 39 , Miss Maynell .
With time and 40 I discovered her address. She lived in New York City. I 41 her a letter introducing myself and inviting her to correspond(通信)。_42_ I was shipped overseas for 43 in World War Ⅱ. During the next year and one month we two 44 to know each other 45 the mails. Each letter was a 46 falling on a fertile(肥沃的)heart. Then, I 47 a photograph, but she refused. She said that_48_I really cared, it wouldn't 49 what she looked like.
When the day finally came for me to return from Europe, we arranged for our first meeting——7:00p.m at the Grand Central Station in New York. "You'll 50 me," she wrote, "by the red rose I'll be wearing in my lapel." So at 7:00 I was in the station looking for the girl whose heart I loved , but whose looks I'd never seen.
31. A. appreciated B. put on C. cleaned D. straightened
32. A. making B. taking C. losing D. finding
33. A. mouth B. face. C. legs D. hands
34. A. after B. later C. before D. earlier
35. A. bench B. chair C. desk D. shelf
36. A. however B. so C. but D. therefore
37. A. cover B. notebook C. handwriting D. pencil
38. A. book B. notes C. library D. station
39. A. friend B. name C. sister D. neighbor
40. A. money B. effort C. excitement D. enjoyment
41. A. got B. received C. read D. wrote
42. A. The next day B. second day C. Last day D. The last day
43. A. pleasure B. further education C. service D. travel
44. A. had B. grew C. were D. wanted
45. A. in B. with C. across D. through
46. A. plant B. seed C. fire D. greeting
47. A. asked B. sent C. took D. requested
48. A. if B. whether C. so D. but
49. A. matter B. occur C. last D. continue
50. A. know B. understand C. see D. recognize
答案:31—35 DABCD 36—40 CCABB 41—45 DACBD 46—50 BDAAD
完形填空(12)
A teacher teaching Maths to seven-year-old Laiq asked him, " If I give you one apple and one apple and one apple, how many apples will you have?"
Within a few seconds Laiq 31 confidently, " Four!"
The confused teacher was expecting a(n) 32 correct answer, three.She was disappointed. "Maybe the child did not listen 33 " she thought. She 34 , "Laiq, listen carefully. If I give you one apple and one apple and one apple, how many apples will you have?"
Laiq had seen the 35 on his teacher' s face. He 36 again on his fingers. But within him he was also 37 the answer that would make the teacher happy. This time hesitatingly he replied, "Four. "
The disappointment stayed on the teacher' s face. Suddenly she 38 that Laiq liked strawberries.She thought maybe he didn’t like apples and that was why he couldn’t answer the question.This time with an excitement in her 39 she asked, " If I give you one strawberry and one strawberry and one strawberry, then how many you will have?"
Seeing the teacher 40 , young Laiq calculated on his fingers again. There was no pressure on him, but a little on the teacher. She wanted her new 41 to succeed. 42 a hesitating smile young Laiq replied, "Three?"
The teacher now had a 43 smile. Her approach had succeeded. She wanted to 44 herself.But one last thing remained. 45 she asked him, "Now if I give you one apple and one apple and one more apple how many will you have?"
Confidently Laiq answered, "Four!" The teacher was 46 "How Laiq, how?" she demanded in a little annoyed voice.
In a voice that was 47 and hesitating young Laiq replied,
" Because I already have one 48 in my bag. "
The story tells us: 49 someone gives you an answer that is 50 from what you expect, don' t think they are wrong. There shall be an angle that you may not have thought about yet.
31.A.told B.added C.replied D.wrote
32.A.worthless B.effortless C.careless D. selfless
33.A.possibly B.actively C.properly D.strictly
34.A.repeated B.ordered C.whispered D.complained
35.A.satisfaction B.disappointment C.punishment D.determination
36.A.recognized B.discovered C. calculated D.insisted
37.A. searching for B. waiting for C. arguing about D. talking about
38.A. decided B.noticed C.expressed D. remembered
39.A. eyes B. hands C. mouth D. nose
40.A.sad B.happy C. pitiful D.lovely
41.A.invention B.system C.reform D.approach
42.A.On B. In C.With D. By
43.A.victorious B.precious C.lasting D.appealing
44.A. thank B.congratulate C. help D.enjoy
45.A.Above all B. In vain C. On purpose D. Once again
46.A.astonished B.concerned C.amused D. relaxed
47.A. high B. low C. easy D.clear
48.A. strawberry B. apple C. coin D. box
49.A. Before B. After C. Until D. When
50.A. absent B. free C. different D. safe
答案: 31-35 CBCAB 36-40 CADAB 41-45DCABD 46-50 ABBDC
完形填空(13)
It was the old lady’s birthday. She got up early to be ready for the post. From the second floor flat she could see the postman when he came down the street, and a little boy, Johnnie, 31 her letters from the ground floor on the rare 32 when anything came.
Today she was sure there would be something. Myra 33 forget her mother’s birthday, even if she 34 wrote at other times. Of course Myra was busy, but 35 , Enid, the daughter the old lady loved most, died two years ago. Since then Myra had been to see her mother three times, but her husband, Harold, never.
The old lady was eighty. She had put on her best dress. Perhaps—perhaps Myra might come. After all, eighty was a 36 birthday, another decade lined or tolerated just as you chose to look at it. 37 Myra did not come, she would send a present. The old lady was 38 of that. Two spots of colour 39 her cheeks. She was 40 like a child. She would enjoy her day!
Now, she stood by the window, 41 . The postman turned round the corner on his bicycle. Her heart beat 42 . Johnnie had seen him too and ran to the gate. Then clatter (咔嗒声), clatter up the stairs. Johnnie knocked at her door. He had got her post—four envelopes. Three were unclosed cards from old friends. The fourth was closed, in Myra’s writing. The old lady felt a sharp pain of 43 . There was no parcel for her! Maybe the parcel was too large to come by letter post. That was it. It would come later by parcel post. She said to herself. She must be 44 .
Almost 45 she tore the envelope open. 46 in the card was a piece of paper. Written on the card was a message under the printed Happy Birthday—Buy yourself something nice with the 47 , Myra and Harold. The cheque moved quickly to and from in the air to the floor like a bird with a broken wing. Slowly the old lady 48 to pick it up. Her present! Her 49 present! With 50 fingers she tore it into little bits.
31. A. took away B. brought up C. moved off D. set down
32. A. occasion B. opportunity C. ceremony D. anniversary
33. A. mustn’t B. mightn’t C. wouldn’t D. needn’t
34. A. occasionally B. always C. almost D. seldom
35. A. unhappily B. unfortunately C. unforgettably D. unkindly
36. A. casual B. remote C. special D. conventional
37. A. Even if B. So that C. In case D. Now that
38. A. proud B. capable C. sure D. afraid
39. A. sharpened B. weakened C. widened D. brightened
40. A. excited B. alarmed C. inspired D. satisfied
41. A. thinking B. imagining C. welcoming D. watching
42. A. steadily B. wildly C. nervously D. randomly
43. A. discontent B. loneliness C. disappointment D. annoyance
44. A. patient B. anxious C. urgent D. mild
45. A. immediately B. cheerfully C. angrily D. unwillingly
46. A. Pinned B. Folded C. Lined D. Roped
47. A. card B. bonus C. cheque D. cash
48. A. bent B. leaned C. struggled D. stretched
49. A. painful B. sad C. expensive D. lovely
50. A. moving B. trembling C. reacting D. freezing
答案:31-35 BACDB 36-40 CACDA 41-45 DBCAD 46-50 BCADB
完形填空(14)
A friend of mine met with an accident driving in darkness. His legs were so badly hurt that he couldn’t move. What was 1 was he found himself unable to ask for help—his mobile phone went out of 2 as a result of exhausted battery. Nothing could be done but to 3 in cold wilderness. It was 8 hours later that day broke, and then the 4 of the rescue. It is almost 5 that he could stand the horror in the darkness for so long. Even more surprising was his 6 : “First of all I checked up my 7 conditions and found myself not in mortal(致命的)danger. As there was no 8 to call for help, I leaned back in my seat trying my best to keep the wound from 9 . In this way I dozed(打盹)off. ”
His story put an end to my regret for the 10 of an exploration adventure that happened last year. A group of young men 11 to explore a mountain cave and got lost.  12 to find a way out in the dark cave they were frightened and ran anxiously without a sense of 13 . Finally they fell dead in fear and exhaustion. According to the 14 people that found them, the place where they got lost was only about 10 meters away from the 15 of the cave. If they stayed on the spot when they lost their way and tried to 16 themselves, they would probably sense a faint(微弱的, 模糊的)light glimmering(闪烁)not far away.
Don’t you think that you can compare it with 17 itself? When you meet with obstacles in life and work, you are lost in darkness.  18 you it’s unclear yet and you needn’t put up struggle 19 . It seems to be a negative attitude,  20 a person who can afford to do so must have foresight as well as a great courage in the first place.
1. A. hopeless B. worse C. more D. best
2. A. service B. way C. order D. work
3. A. cry B. lie C. wait D. sleep
4. A. delay B. success C. team D. arrival
5. A. untrue B. Unimaginable C. true D. useless
6. A. plan B. Decision C. explanation D. excuse
7. A. physical B. mental C. working D. medical
8. A. method B. way C. tool D. strength
9. A. rotting B. spreading C. hurting D. bleeding
10. A. loss B. failure C. disappointment D. sadness
11. A. had B. managed C. tried D. planned
12. A. willing B. unable C. determined D. deciding
13. A. hearing B. Sight C. feeling D. direction
14. A. rescue B. village C. local D. brave
15. A. end B. top C. opening D. side
16. A. save B. help C. stop D. calm
17. A. adventure B. work C. life D. mankind
18. A. Mind B. Watch C. Imagine D. Warn
19. A. really B. immediately C. carefully D. hopefully
20. A. and B. so C. but D. while
答案:1-5 BDCDB 6-10 CABDB 11-15 CBDAC 16-20 DCABC
完形填空(15)
  Many language learners think their pronunciation is good enough because their teacher doesn’t correct them too often or because other students can 1 them.
Pronunciation is the area which is 2 the least attention to in language learning. Most teachers 3 just let their students speak and stop them 4 they say something completely wrong. Working on each student’s pronunciation in class is just 5 . Also, the students who are 6 at pronunciation may be afraid that it will embarrass their classmates if they help 7 their mistakes.
If you believe your pronunciation is good enough to 8 because it is good enough for your teacher and other students, you may be 9 when you actually go to a foreign country. One of my friends was the best student in his 10 class in Poland. When he went to America, he found Americans didn’t understand 11 of what he said.
Your pronunciation may still be quite 12 that of a native speaker. If this is the 13 , other people will find it 14 to understand what you’re saying and will not be comfortable with you.
 15 , don’t think you can communicate in a foreign language 16 you’ve tested your skills on real native speakers.  17 for native or near-native pronunciation so that people you talk to can communicate with you 18 . In order to achieve this goal, there’s 19 that you will need to start thinking about pronunciation and 20 time on it.
1. A. mistake  B. watch C. surround D. understand
2. A. fixed    B. drawn    C. paid    D. called
3. A. never B. ever C. even D. usually
4. A. only if B. if only C. even if D. if ever
5. A. fantastic B. impossible C. necessary D. important
6. A. poor B. well C. good D. strict
7. A. find out B. work out C. try out D. point out
8. A. communicate B. travel C. pronounce D. exchange
9. A. happy B. disappointed C. surprised D. excited
10. A. Polish B. French C. German D. English
11. A. none B. half C. rest D. lot
12. A. near to B. different from C. far from D. from far
13. A. same B. matter C. case D. fact
14. A. easy B. beneficial C. convenient D. hard
15. A. In conclusion B. In a word C. On the contrary D. In short
16. A. when B. until C. unless D. while
17. A. Stand B. Look C. Aim D. Account
18. A. smoothly B. difficultly C. truly D. practically
19. A. no way B. no need C. no doubt D. no wonder
20. A. take B. cost C. spend D. kill
答案:1-5 DCDAB 6-10 CDACD 11-15 BCCDA 16-20 BCACC
完形填空(16)
One day a few years ago we had a guest of the uninvited variety. In fact, it was a bird,  1 a sparrow.
“What’s that? ”I asked when I first heard the gentle thumping(重击声). “It sounds like Joe is outside playing basketball, ”my wife, Anita, said. She 2 and listened more devotedly. “It’s coming from the 3 , ”she said. “Maybe it’s one of the little kids. ”
We rushed out the door. Jonathan, our youngest, was 4 to make trouble. “If he’s making holes in the wall again. . . ”I said as I searched there. No children 5 . But there was that 6 again, coming from right up there.
And that’s when I 7 the sparrow. It was flying 8 just inches below the ceiling. It was 9 trying to get out, but couldn’t see that the way out wasn’t up, but down 10 the open door. So the bird continued 11 its wings and hitting its head against the 12 .
“Poor thing, ”Anita said. “It must be 13 . ”
“Well, maybe it’s because of us, ”I said as I moved toward it. I tried to show the bird how to glide(滑翔)down to get outside, but that only seemed to 14 it more. “Why don’t we just 15 for a few minutes? ”Anita suggested. “I’m sure he’ll 16 eventually. ”So we went back into the house, where we continued to hear the ongoing 17 . Then suddenly, it was silent. We looked into the garage, and our uninvited guest was gone.
“See? ”Anita said. “I told you he’d succeed. ”
“Yeah, ”I said. “But how many knocks on the head did it 18 him? ”
I’ve thought about that little sparrow through the years. Just like that sparrow, we often meet situations we don’t know how to 19 . Born to go upward, we don’t even consider the possibility that something good might happen if we stop flapping(拍打)around and just glide 20 a little bit.
1. A. for example   B. rather than C. or rather D. as well
2. A. hurried   B. paused   C. ignored  D. confirmed
3. A. basement B. kitchen C. garage D. hall
4. A. easy B. happy C. sorry D. angry
5. A. in all B. at all C. above all D. after all
6. A. guest B. voice C. noise D. sound
7. A. watched B. found C. realized D. caught
8. A. carefully B. gently C. patiently D. anxiously
9. A. eventually B. unwillingly C. obviously D. thoroughly
10. A. through B. over C. below D. beyond
11. A. shaking B. breaking C. striking D. injuring
12. A. wall B. floor C. door D. ceiling
13. A. clumsy B. painful C. amazed D. terrified
14. A. frighten B. comfort C. confuse D. calm
15. A. leave B. scream C. relax D. escape
16. A. put it aside B. leave it alone C. give it up D. figure it out
17. A. accident B. achievement C. struggle D. trouble
18. A. cost B. offer C. earn D. owe
19. A. classify B. handle C. debate D. conclude
20. A. up B. back C. forth D. down
答案:1-5 CBCAB 6-10 DBDCA 11-15 CDDAA 16-20 DCABD
完形填空(17)
  Early this morning, I got up to make a batch of Rice Krispie treats(大米花糖)for my neighbor across the hall. She 1 greets me when we see each other, and her little boy, who’s now 4, won’t talk to me either.
Last Monday, she called the firefighters when a pan I’d forgotten on the stove caused my flat to 2 . I had gone for a walk, but when I came home the street in front of our apartment was 3 by a police car, a fire truck and an ambulance! 4 I saw them, I remembered the pan!
I felt safe knowing that 5 we don’t get along, my neighbor had done the right thing and didn’t blame me. Hence, the Rice Krispie treats.
Last Christmas, my neighbor revealed that she had been a little angry about me because of a(n) 6 four years ago. I had apologized and asked if there was anything I could do to 7 our relationship, but she would not accept my 8 .
Her direct refusal really 9 me. After that, I decided I’d just leave her be—a relationship 10 two to work.
So, you see, I was really scared she was going to refuse my offer again,  11 me standing on her 12 holding my plate of treats. Then, I reminded myself of how good I had felt the day before when I’d done some random acts of 13 after telling myself: “Feel the fear, and do it 14 !”
After placing the Rice Krispie treats on a beautiful plate, I opened my apartment door and met her in the hall way. I said: “I just wanted to tell you how 15 I am that you were paying attention on Monday. ”I held the plate 16 her, explaining these were very sweet American treats and that she 17 try to see whether she and her family liked them. She took the plate and we talked a bit about 18 she’d become aware of the smoke in my flat before parting ways.
Back at home I 19 a “happy dance”, because I had been kind even though I wasn’t sure it would be appreciated. I want to be able to be kind without expecting people to 20 in a certain way.
1. A. warmly B. occasionally C. barely D. frequently
2. A. go up B. smoke up C. fire up D. tear up
3. A. filled B. surrounded C. blocked D. taken
4. A. The instant B. For a minute C. That moment D. At that time
5. A. as though B. in case C. now that D. even though
6. A. affair B. incident C. deed D. event
7. A. improve B. build C. reunite D. establish
8. A. advice B. suggestion C. apology D. request
9. A. shocked B. saddened C. amused D. amazed
10. A. takes B. costs C. covers D. makes
11. A. having B. leaving C. keeping D. remaining
12. A. home B. hall C. apartment D. doorstep
13. A. kindness B. happiness C. politeness D. willingness
14. A. some way B. anyway C. somehow D. somewhat
15. A. kind B. safe C. happy D. grateful
16. A. at B. on C. towards D. over
17. A. could B. must C. would D. need
18. A. when B. what C. how D. where
19. A. performed B. learned C. did D. played
20. A. receive B. respond C. reflect D. realize
答案:1-5 CBCAD 6-10 BACBA 11-15 BDABD 16-20 CACCB
完形填空(18)
  ChiChi, the Chihuahua is the Hero Pet of the Year. At 13 pounds, ChiChi might be most at home in a handbag. “He’s so 1 that I can take him up with one hand, ”says Mary Lane of her energetic pet. “Most people see him and think he’s 2 . ”But last October, the Chihuahua 3 to be more than just a pretty face.
  Mary and her husband, Rick, were 4 on the beach one afternoon while on vacation in North Carolina. As usual, ChiChi was 5 on his blanket in his own little beach chair. “We had our 6 buried in books, ”recalls Rick, “when suddenly the 7 became extremely disturbed. His 8 was different from anything we had heard before. And he would not let us 9 him. ”ChiChi ran back and forth in front of his 10 , pulling at his leash(绳索)as if to run down the beach. The Lanes sat up to see two elderly 11 in the ocean, about 10 feet offshore. One was on her back, her 12 tipping under the waves. The other was 13 trying to keep her friend’s head above the surface. The Lanes 14 across the sand and into the surf. Rick swam to the woman in danger of drowning, while Mary held fast to the other one and 15 her up on the beach. “Then I went back to help Rick, ”Mary recalls. “The sand dropped off steeply, and a riptide(激流)was 16 the woman under. She was completely disoriented(无判断力的). ”Still recovering from recent knee surgery, the woman had been unable to 17 or push herself up.
  “Her friend had been in danger too, ”Mary says. “The waves were pushing her around. There’s no way she could have 18 much longer. ”The women hadn’t called out for help. “They were 19 so hard, and there was no time for screaming, ”Mary recalls. But ChiChi had sensed danger nonetheless. “The dog knew. I’ve 20 over how. ”
  Duty done, ChiChi was back in his chair, asleep.
1. A. smart    B. tiny   C. weak   D. lovely
2. A. useless B. careless C. kind D. crazy
3. A. wanted B. decided C. proved D. agreed
4. A. working B. swimming C. quarreling D. relaxing
5. A. practicing B. lying C. barking D. eating
6. A. hands B. mouths C. ears D. noses
7. A. owner B. dog C. fish D. crowd
8. A. bark B. bite C. yell D. roar
9. A. feed B. notice C. watch D. ignore
10. A. desk B. board C. chair D. shelf
11. A. men B. fishermen C. women D. students
12. A. legs B. head C. arms D. feet
13. A. madly B. calmly C. unexpectedly D. excitedly
14. A. walked B. wandered C. rushed D. raced
15. A. pulled B. directed C. led D. persuaded
16. A. attracting B. hurting C. comforting D. sucking
17. A. look up B. turn over C. give in D. calm down
18. A. taken on B. carried on C. brought on D. held on
19. A. fighting B. struggling C. battling D. competing
20. A. puzzled B. gone C. looked D. thought
答案: 1-5 BACDB 6-10 DBADC 11-15 CBACA 16-20 DBDBA
完形填空(19)
  One summer day, a young couple and their little daughter, Tzippie, were on their way to a mountain vacation. Suddenly, a huge truck collided head-on with the family’s car. The couple was 11 seriously, and Tzippie suffered fractures(骨折). They were immediately taken to the 12 hospital, where Tzippie was brought to the children’s ward(病房). Tzippie was not only in great 13 , but also very frightened because her parents were not nearby to give her 14 .
  Martha, a nurse, was an older woman. She understood Tzippie’s 15 and became very 16 to her. When Martha finished her shift, she would 17 to stay with Tzippie at night. Martha brought her cookies, picture books and toys; she sang songs to her and told her stories. Tzippie grew very fond of her and 18 her for her every need.
  Before they 19 hospital, the parents blessed Martha for her care. Tzippie would not let go of Martha. There was a 20 parting as they said good-bye to each other.
  Thirty years later, one winter Martha became seriously ill and was in hospital. A nurse on 21 noticed Martha had few visitors. She gave the elderly lady special 22 . One night the nurse was sitting near her elderly patient, chatting quietly. The nurse told her of the 23 thirty years ago. A wonderful nurse had brought her back to health with her caring devotion. As she grew older, she 24 to become a nurse and help those in need—just 25 that nurse had done for her.
  When the nurse finished her story, tears 26 from the elderly patient’s eyes. Realizing this nurse was 27 her little Tzippie, Martha said softly, “Tzippie, we are together again, but this time you are 28 me!”Tzippie’s eyes opened 29 as she stared at Martha, suddenly recognizing her. “Is it really you? ”she cried out, “How many times I prayed that someday we would 30 again!”
11. A. injured B. attacked C. hit D. killed
12. A. cleanest B. newest C. nearest D. biggest
13. A. need B. surprise C. amazement D. pain
14. A. aid B. comfort C. kindness D. treatment
15. A. sense B. meaning C. fear D. requirement
16. A. accustomed B. addicted C. known D. devoted
17. A. hope B. volunteer C. plan D. intend
18. A. depended on B. looked like C. went to D. stayed with
19. A. left B. entered C. visited D. chose
20. A. helpful B. meaningful C. joyful D. tearful
21. A. vacation B. business C. purpose D. duty
22. A. advice B. training C. care D. appreciation
23. A. picture B. accident C. impression D. expression
24. A. determined B. happened C. used D. demanded
25. A. if B. when C. as D. unless
26. A. floated B. flowed C. escaped D. flew
27. A. reasonably B. immediately C. surely D. fortunately
28. A. nursing B. visiting C. finding D. searching
29. A. broad B. wide C. long D. big
30. A. part B. come C. see D. meet
答案: 11-15 ACDBC 16-20 DBAAD 21-25 DCBAC 26-30 BCABD
完形填空(20)
Face adversity(逆境)with a smile
I told my friend Graham that I often cycle the two miles from my house to the town centre but unfortunately there is a big hill on the route. He 11 , “You mean fortunately. ”He explained that I should be glad of the 12 exercise that the hill provided.
My 13

加入收藏夹】 【错误报告